AN alurör & kopplingar

Information

Specialare

AN alurör & kopplingar

Aluminiumrör och kopplingar från FPS. Ett mycket snyggt och säkert sätt att bygga bränslesystem, oljesystem eller kylsystem på. Lätt är det också! Trä på mutter och hylsa på röret, gör en 37° kona på röret med Fragolas specialverktyg. Sedan är det klart för att möta upp mot AN hane. Lika simpelt som att kona bromsrör! Verktyg för koning hittar n...

Aluminiumrör och kopplingar från FPS. Ett mycket snyggt och säkert sätt att bygga bränslesystem, oljesystem eller kylsystem på. Lätt är det också! Trä på mutter och hylsa på röret, gör en 37° kona på röret med Fragolas specialverktyg. Sedan är det klart för att möta upp mot AN hane. Lika simpelt som att kona bromsrör! Verktyg för koning hittar ni under AN verktyg i menyn. Klammer för fastsättning hittar ni under AN tillbehör & reservdelar i menyn.

Mer

AN alurör & kopplingar Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

  • AN aluminiumrör
    Aluminiumrör och kopplingar från FPS. Ett mycket snyggt och säkert sätt att bygga bränslesystem, oljesystem eller kylsystem på. Lätt är det också! Trä på mutter och hylsa på röret, gör en 37° kona på röret med Fragolas specialverktyg. Sedan är det klart för att möta upp mot AN hane. Lika simpelt som att kona bromsrör! Verktyg för koning hittar ni under Verktyg & Monteringstillbehör i menyn. OBS! Fragolas koningsverktyg är väldigt bra och smidiga, men kostar en hel del. Vill ni inte lägga dom pengarna på koningsverktyget rekommenderar vi att ni åker till Biltema. Dom har verktyg för detta ändamål för ett par hundralappar. Fungerar faktiskt utmärkt till dessa mjuka aluminiumrör.
  • AN muttrar för alurör
    Aluminiumrör och kopplingar från FPS. Ett mycket snyggt och säkert sätt att bygga bränslesystem, oljesystem eller kylsystem på. Lätt är det också! Trä på mutter och hylsa på röret, gör en 37° kona på röret med Fragolas specialverktyg. Sedan är det klart för att möta upp mot AN hane. Lika simpelt som att kona bromsrör! Verktyg för koning hittar ni under Verktyg & Monteringstillbehör i menyn.